Bogdyssen

Italiensk litteratur

Bogdyssen er en læsekreds for alle med lyst til at deltage i en god samtale med andre om det, de har læst, arrangeret i samarbejde mellem Dyssegårdskirken og Dyssegård Bibliotek. For Bogdyssen står cand. mag. Sara Nørholm.

I den kommende sæson tager vi til Italien på en rundtur, der byder på både humor og tragedie, store armbevægelser og stilfærdige skæbner, familiedramaer og litterære eksperimenter. Vi læser især litteratur fra det nye årtusinde – med afstikkere til et par uomgængelige klassikere.

21. september Dario Fo Flagermusenes landsby (2004)

26. oktober Lampedusa Leoparden (1958)

30. november Simonetta Agnello Hornby Med syv segl (2009)

4. januar Andrea Molesini Villa Spada (2014)

1. februar Primo Levi Tøbruddet (1991)

1. marts Margaret Mazzantini Bliv hvor du er (2005)

5. april Italo Calvino Hvis en vinternat en rejsende (1979)

3. maj Maria Giacobbe Folk fra Pòju Luàdu (2006)

- alle gange onsdag kl. 19.30 – 21:30 i sognegården, Dyssegårdsvej 19

Tilmelding inden 1. september til Sara Nørholm på mail: sara.noerholm@gmail.com eller telefon 61306896. Dyssegård Bibliotek bestiller bøgerne hjem til de første 25 tilmeldte. Yderligere deltagere er velkomne, men må så selv medbringe den bog, der er på programmet. Man er også velkommen enkelte aftner, men giv besked, så der kan være kaffe og ’dolce’ til alle.